Varmepumpe luft til vand – en løsning for dig?

08 august 2022
admin

editorial

Udtrykket luft til vand varmepumpe er sikkert velkendt for dig. Varmepumper af alle typer er blevet mere og mere populært blandt boligejere i de seneste år. Det er en omkostningseffektiv og klimavenlig opvarmningsløsning, der er ideel til enhver situation. Du kan læse om de prisvenlige, miljøvenlige og moderne varmepumper i afsnittene nedenfor.

Luft/vand varmepumpen – en kort introduktion

De nye luft til vand varmepumper bruger energi fra den koldere udeluft til at generere varme, som derefter ledes til vandet, der løber gennem radiatorer i boligens stuer og soveværelser. For at distribuere varme i radiatorerne og varmt vand via varmtvandsbeholderen skal en luft-til-vand-varmepumpe kunne tilsluttes dit centralvarmesystem, som omfatter vandradiatorer og gulvvarmesystemer samt andre rørledninger i din ejendom.

En varmepumpe fungerer på elektricitet, og den kan omdanne fem gange så meget energi til varme som et gammelt fyr eller en elektrisk radiator. Så effektiv er den! En luft til vand varmepumpe er et yderst omkostningseffektivt og klimamæssigt bæredygtigt alternativ i forhold til eksempelvis fyring med gas eller olie, eller tilslutning til fjernvarme.

image

En varmepumpe er en af de mest effektive former for opvarmning

Varmepumper er ekstremt effektive og sparer dig penge på din energiregning, samtidig med at de gør noget godt for miljøet. I virkeligheden bruger en velkonstrueret, korrekt kalibreret og vel installeret luft til vand varmepumpe mindre energi end et tilsvarende elektrisk radiator, eller et gammelt, udtjent gas, olie eller pillefyr.

En af hovedårsagerne til dette er, at den varme, der produceres af en varmepumpe, føles mere behagelig end varmen fra en elektrisk radiator. Det skyldes, at luften omkring os altid indeholder en vis mængde varme, selv om vinteren, og en luft til vand varmepumpe kan udvinde denne varme og bruge den til at opvarme dit hjem

Amalo er specialister når det handler om at udvælge varmepumper i den rigtige type og kvalitet til den enkelte bolig.

Flere Nyheder