Tivoli slukkede for strømmen til fredagrock

30 april 2019
Emilie Jacobsen
Tivoli slukkede for strømmen til fredagrock

Da Topgunn og Den Gale Pose freddag den 26. april gav koncert i Tivoli, blev der slukket for strømmen midt i det sidste nummer. I følge Tivolis bestemmelser skal der nemlig slukkes for strømmen kl. 23:59 af hensyn til parkens naboer.

På grund af den gode stemning og en lidt for lang pause mellem de to bands var koncerten dog gået lidt over tid, men det kunne der altså ikke gøres noget ved; strømmen blev kappet og musikken slukkede. Publikum kendte dog afslutningsnummeret så godt, at de selv kunne afslutte nummeret, og på den måde skete der ikke større skade i forhold til koncerten. Det mener pressechefen i Tivoli i hvert fald ikke. 

Han beklager, at kunsterne ikke fik sagt ordentligt farvel til publikum, men understregede, at der står i Tivolis kontrakter, at der ikke må være koncert efter midnat. Derfor var der desværre ikke andet at gøre for haven end at slukke for strømmen. 

Pressechefen fortæller, at det ikke tidligere har været et problem, at kunstneren er gået udover deadline. Der manglede da også kun omkring et halvt minut af sangen “Spændt op til lir”, da der blev slukket for strømmen. 

Der var dog ingen sure miner over, at sangen ikke kunne blive spillet færdig. Men det kunne have været rart for kunsterne at kunne slutte ordentligt af. 

Det var særligt pausen mellem de to kunstneren, der gjorde, at tidsplanen endte med ikke at holde. Derfor fik den første kunstner, Topgunn, afsluttet sit sæt på den rigtige måde, men det var altså ikke tilfældet for Den Gale Pose, der skulle på til sidst. 

Spændt op lir er dog en af bandets mest populære sange, og det var derfor naturligt, at de mange fans, der var mødt op, kunne teksten på rygraden, så de kunne gøre sangen færdig for bandet. Dermed blev aftenen alligevel afrundet, og sangen sunget færdig. 

Kilde: BT 

Flere Nyheder