Sæt stuer og værelser flot i stand med en gulvafslibning

17 april 2020
Astrid Pedersen

Har du netop erhvervet dig en ny bolig – måske endda din første af slagsen? Glæder du dig som et lille barn juleaften til at flytte ind? Og kan du næsten ikke vente med at tage boligen i brug, så hverdagen atter kan komme i gang? Så bør du tøve en kende.

Din bolig jagt har måske varet i mange måneder, så du kan sikkert godt vente et par uger mere, og så til gengæld få gennemført istandsættelsen ordenligt. Det vil du ikke fortryde – for når først møblerne er på plads, og hverdagen genoptaget, kan det være rigtig vanskeligt at finde tid eller overskud til såvel malerarbejde som behandling af gulvene.

Hvor skal jeg starte med renovering af bolig?

Noget af det første, du bør gøre førend du påbegynder indflytning, er således at få udslettet så mange spor efter forrige beboer som muligt. Du kan for eksempel foretage en vurdering af køkkenets og badeværelsets stand, og beslutte om disse skal total renoveres eller om det er tilstrækkeligt med en klat maling på væggene.

For stuer og værelsers vedkommende skal der sandsynligvis under alle omstændigheder udføres en del malerarbejde. Men før du svinger penslen, er det en rigtig god idé at få ordnet trægulvet først, skulle boligen være i besiddelse af et sådant.

Hvem kan hjælpe med behandling af gulve?

I langt de fleste tilfælde vil trægulvet, såfremt træværket er sundt og intakt, kunne blive rigtig flot med en professionel gulvafslibning og en tilhørende efterbehandling. På den måde kan du selv bestemme om du ønsker dit trægulv behandlet med lak, sæbe, maling eller olie. Og så får du den bedste vejledning ud i pleje og vedligeholdelse af dit smukke nye trægulv.

Du kan læse mere, og få et gratis og uforpligtende tilbud på en professionelt udført gulvafslibning, på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-farum/ 

Flere Nyheder