Mette Frederiksen stadigvæk ikke raskmeldt

09 maj 2019
Anders Lundtang Hansen
Mette Frederiksen stadigvæk ikke raskmeldt

Det er nok den vigtigste periode for Socialedemokraternes formand, Mette Frederiksen, men alligevel er hun stadig sygemeldt.

Af: Anders Lundtang Hansen

Mette Frederiksen, Socialdemokraternes formand, har allerede ført valgkamp på de sociale medier, været rundt i landet og beskæftiget sig med, hvordan hun vil gøre tingene anderledes, specielt i forhold til landets nuværende statsminister, Lars Løkke Rasmussen, før der blev udskrevet valg.

Hendes parti står da også godt i de nuværende meningsmålinger, og hun er da også spidskandidat til at kapre statminister-tronen, når valgdagen finder sted Grundlovsdag, den 05. juni på en onsdag.

Derfor var det næsten uheld på uheld, at den dag, da den nuværende statminister valgte at trykke på knappen og udløse nedtællingen til valgdagen, der lå Mette Frederiksen syg.

Stadig bundet til sygesengen
Man skulle tro, at sådan en meddelelse ville få de fleste til at springe op fra sygesengen og føle sig rask med det samme, men her på tredjedagen i den igangværende valgkamp er Mette Frederiksen stadig syg og har en vikar til at tage sin plads.

Selvfølgelig er det vigtigste også er være fuldstændig rask til at kunne føre en gedigen valgkamp end at gøre det halvhjertet, og det ser da også ud til, at Mette Frederiksen ikke bare ligger inde med en omgang snude, men at det er værre end som så.

Angiveligt er det en hård omgang maveonde, der stadig binder hende til sygesengen, så hun må følge passivt med i valgkampen end at kunne deltage aktivt endnu.

Heldigvis er hendes parti, medlemmerne og tilhængerne på pletten til at udføre hendes arbejde for hendes, så godt de kan, så de ikke får en ringe start i valgkampen.

Hvem der kommer til at danne regering, og hvilke partier dette vil udgøre samt – ikke mindst – hvem der bliver landets næste statsminister, finder vi ud af den 05. juni, når alle stemmerne er talt op.

Flere Nyheder