Find de perfekte sneakers til dig

22 november 2019
Sara Mortensen
Find de perfekte sneakers til dig

Det kan være ret uoverskueligt at finde frem til, hvilke sneakers du skal vælge. Der findes et kæmpe udvalg i mange forskellige farver og modeller. De seneste år er der kommet ufatteligt mange nye modeller af sneakers på markedet. Hvis du er en af de få, som stadig ikke har anskaffet dig et par sneakers, så er det på tide at du investere i et par – du vil ikke fortryde det!

Sneakers til sport, hverdag eller begge dele?

Først og fremmest skal du overveje, hvad dine nye sneakers skal bruges til. Er det til hverdag og sport? Du kan nemlig finde et par sneakers, som kan bruges både til hverdag og til sport. Hvis du løber eller træner til dagligt, kunne det være en fordel at investere i et par sneakers, som ville kunne bruges til at løbe eller træne i, og som du kan bruge i hverdagen fx på arbejde. Du kan sagtens finde et par sko, som ligner en sporty hverdagssko, men som egentlig er beregnet som løbesko. Nike og New Balance er nogle af de mærker, hvor du kan finde sneakers som kan benyttes til både træning og hverdag.

Det er vigtigt at finde en sko, som er støddæmpende og komfortabel, hvis den skal bruges til træning. Det kan være svært at vide om en sko du har fundet på en hjemmeside, også vil sidde perfekt på din fod når du får den hjem. Derfor er det en fordel, hvis man tager ned forbi den nærmeste butik og prøver den model man har kig på. Størrelserne i sneakers kan variere en del alt efter mærket. Hvis ikke det er en model man har haft tidligere, så kan det være rigtig svært lige at gennemskue, hvilken størrelse man skal have.

Gå på opdagelse i de mange populære modeller

Skal du have nye sneakers udelukkende til hverdagsbrug, fest eller arbejde – så er det mere farve, model og design, som skal være i centrum for dig. Hos Sportmaster kan du blandt andet finde alle de populære mærker og modeller til kvinder: https://sportmaster.dk/dame/sko/sneakers. Du kender formodentlig nogle af de helt store mærker, som fx Nike, adidas, Converse, Vans og New Balance. De har alle lavet adskillige modeller i forskellige farver og har hver især deres bestsellers. Nike har fx deres Air Max-model og adidas har deres Boost-model. Det er bare nogle af de populære modeller, som der findes på markedet.

Hvis du er frisk på at pifte hverdagen op med lidt farver, så er der rig mulighed for det i sneakers-verdenen. Der findes kvinder, hvis garderobe indeholder mest mørke og neutrale farver, og modsat findes de kvinder, hvis garderobe har mere knald på farverne. Det er så forskelligt, hvilken stil man er til og hvad man godt kan lide. Heldigvis findes der sneakers til enhver kvinde. Der er de klassiske grå, sorte og hvide, men der er også dem med de mere larmende farver. Der er til den kvinde, som vil være sporty og til den kvinde, som vil være med på den nyeste mode. Uanset hvilken kvinde du er, så er der en sko, som passer til dig og din smag derude.

Når du har afgjort, hvad formål dine nye sneakers skal bruges til, så er der kun tilbage at overveje hvad du vil give for dem. Hvor mange penge vil du bruge på et par sneakers? Vil du give ekstra for en af de nyeste modeller? Eller give ekstra for at komforten er fuldstændig i top? Alt det er noget, som du selv skal afgøre, og uanset hvad du beslutter dig for, så kan du helt sikkert finde noget der passer til dig. Find frem til hvad du præcist ønsker, og bliv en del af den hotteste trend indenfor fodtøj – hvis du allerede er ejer af sneakers, så venter der blot endnu et lækkert par til samlingen!

Flere Nyheder