Få den rette hjælp til dig og dine børn på et kvindekrisecenter

02 marts 2022
Astrid Pedersen

editorial

Kvinder, som bliver hængende i et forhold med en voldelig eller truende samlever, gør det som regel fordi de har vanskeligt ved at overskue konsekvenserne af at forlade vedkommende.

Der kan være økonomiske forhold som gør at man er fanget i forholdet – i hvert fald hvis man gerne vil have tag over hovedet. Der kan også være familiemæssige relationer som gør sig gældende. Og endelig er der mange kvinder som har svært ved at se hvorledes de skal kunne klare sig på egen hånd hvis de vælger at forlade manden.

Lad et kvindekrisecenter hjælpe dig med at få bragt dit liv i orden

Her kan et kvindekrisecenter hjælpe. Først og fremmest er det vigtigt at pointere at du selvfølgelig altid kan tage dine børn med dig på et kvindekrisecenter.

På den måde er du ikke nødsaget til at efterlade dem hos din samlever hvis du ikke føler at de er trygge i hjemmet, eller hvis du frygter at miste dem. Har du ikke mulighed for at transportere dig selv og dine børn til det nærmeste kvindekrisecenter vil der blive sørget for afhentning så du og dine børn kan komme i sikkerhed så hurtigt som muligt.

kvinde krisecenter

På et kvindekrisecenter vil du, foruden husly og beskyttelse døgnet rundt, kunne få kvalificeret rådgivning omkring alt fra din økonomi til dine muligheder for arbejde, uddannelse, og hvad der ellers kan sikre din og dine børns fremtid.

Du kan få hjælp til at kontakte din sagsbehandler ved kommunen. Og dine børn kan få de terapeutiske samtaler de behøver for at komme igennem den svære tid, lige som de har mulighed for skolegang og undervisning mens i bor på kvindekrisecenter.

Hvor kan jeg finde et godt kvindekrisecenter på Fyn?

Hvis du er bosiddende på Fyn kan du med fordel kontakte Ellested Kvindekrisecenter – klik ind og læs mere på ellestedet.com.

Flere Nyheder