Det har aldrig været lettere at tilmelde sig kurser!

23 januar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvad skal der til for, at du kan melde dig til et kursus hos https://www.4d.dk/ ?

Det går i hvert fald noget lettere til, end hvad man bare skulle gøre for nogle årtier siden, hvor man skulle møde fysisk op eller ansøge om en blanket til at udfylde om at komme på et givent kursus.

Det skulle man så udfylde i hånden og sende per gammeldags post, og selvom vi brokker os over, at postvæsenet kan være langsommelige nu om dage, så måtte man dengang acceptere, at der kunne gå lang tid med svar.

Den ansøgning skulle jo først læses igennem, og så måtte man vente med at få svar retur.

Så kunne man risikere, at der var alt optaget på ens specifikke kursus; og nu var deadline så overskredet til at ansøge et andet sted eller hos samme kursusholder, fordi man ventede på svar.

Kurser

Kom på kursus noget nemmere i dag

Måske var ens ansøgning ikke udfyldt korrekt, eller man var ikke godkendt af den ene eller anden grund; og man skulle måske på et andet kursus først for at kunne ind på dette, som man ønskede…

Meget af den ventetid og informationssøgning er noget, som man meget let kan finde frem til på nettet nu om dage hos kursusholderen, fordi de har samlet al relevant information her.

Og de sørger for at opdatere det, så det ikke bare er med dages mellemrum, men nogle gange timers mellemrum, at man kan besøge hjemmesiden og finde ny information.

Det gør det markant lettere for en, når man skal planlægge, hvilket kursus man vil på, om man kan nå det, og der kan komme hurtigere svar til en, om man er optaget eller ej.

Således er der blevet forkortet en masse spildtid her, og tiden må vise, hvordan det kan blive endnu mere effektivt i fremtiden.

Flere Nyheder