DEL

Kan du huske dengang, man var så afhængig af at forlade ens bolig for at få fat i nye bøger?

Man kunne forudbestille ens bog, bestemt, men så skulle man stadigvæk ned i boghandleren for at hente den, og det mest værste scenarie var, hvis man ikke havde bestilt bogen hjem, men bare lige havde opdaget en spændende titel, som man gerne ville eje, men man så var nødt til at fare hele lokalområdets boghandlere rundt efter for at finde den.

Uden held.

Jo, man kunne da også bestille den hjem over nettet, så man højst muligt skulle ud til ens postkasse, men vi kan da godt blive enige om servicen med levering af pakker er dalet gevaldigt.

Bestiller man med det danske postvæsen, kan der gå næsten hele måneder, før bogen dukker op, og vælger man levering med et privat leveringsfirma, så skal man måske alligevel op til en udleveringscentral for at hente bogen – og så var der ikke den store pointe i at bestille bogen hjem, jo!

Og var man rigtig uheldig, så havde bogen også fået knubs, slag og lignende under transporten, så den næsten var ødelagt, når den nåede frem, fordi man ikke kunne få lov at vælge lige ens eksemplar og passe på den, til man kom hjem.

Løsningen er vitterligt at finde et sted at vælge, hvor der er et stort udvalg af lydbøger, man kan få hænderne – eller rettere sagt ørene – i med det samme, og det kan klart anbefales at vælge politikenbooks.dk til dette.

Bøgerne er der med det samme, når de udkommer. Man kan høre dem læst op med spændende stemmer, som blandt andet kan være af forfatteren selv!

Og man slipper for bøvlet ved at have en fysisk bog liggende, der fylder for meget. Det hele ligger tilgængeligt på din enhed såsom tablet eller smartphone.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here