Gør det til en ærværdig begravelse

10 juni 2019
Anders Lundtang Hansen
Gør det til en ærværdig begravelse

En begravelse er som bekendt det sidste farvel, man giver til en person, mens de stadig befinder sig på denne side af jorden i både bogstavelig og overført betydning.

Det er lige meget, hvor denne begravelse skal finde sted, så skal den foregår med den aller største respekt og forståelse for, hvad de efterladte vil ønske sig det, og hvordan den bortgåede ville have haft det.

Tag bare et godt eksempel med Lynge-Uggerløse Begravelseforretning, der virkelig sætter en ære i, at ikke to begravelser kommer til at foregå ens, og at der skal tages hånd om hver eneste person, der henvender sig til dem om, at de ønsker et sømmende farvel og en ceremoni i denne forbindelse.

Den slags bliver aldrig bare et samlebåndsarbejde for disse mennesker.

Det kan være en svær branche at befinde sig i, da man møder mennesker, når de befinder sig et skelsættende sted i livet, også om det så er på baggrund af en pludselig bortgang, efter lang tids sygdom, eller man egentlig er lettet over, at vedkommende nu har fået hvile.

Nogle mennesker har i den situation som efterladte meget overskud til at kunne tænke rationelt og have fokus og koncentrationen målrettet mod det, der skal finde sted kort tid efter.

Andre kan være tyngede af sorg og være i noget nær et granatchok af en tilstand, så de ikke kan samle tankerne om den uundgåelige begravelse, som skal finde sted kort efter dødsfaldet.

Nogle gange har den afdøde efterladt sig et testamente og en arv, der giver specifikationer til, hvordan denne begravelse skal finde sted, samt at der er finansiering til dette.

Andre gange er man mindre bemidlede til at klare den omgang.

Her vil dette firma sørge for, at man efterkommer og hjælper de efterladte efter de bedst mulige betingelser, som det kan lade sig gøre i det givne tilfælde.

Flere Nyheder