Ydeligere to lig fundet i tysk armbrøstsag

15 maj 2019
Emilie Jacobsen
Ydeligere to lig fundet i tysk armbrøstsag

Lørdag den 11. maj blev tre liget fundet dræbt af skud fra en armbrøst på et hotelværelse i byen Passau i det sydlige Tyskland. Nu er yderligere to lig blevet fundet skudt af en armbrøst. De to lig lå i en lejlighed i byen Wittingen, der ligger godt 700 kilometer fra Passau. Politiet undersøgte lejligheden, da den tilhørte den ene af de tre personer, der blev dræbt på hotelværelset.  

De tre dræbte på værelset i Passau er en mand på 53 år og to kvinder på henholdsvis 33 og 30 år. Lejligheden i Wittingen tilhørte den 30-årige kvinde, mens manden og kvinden på 33 år havde adresse i regionen Rheinland-Pfalz i det sydvestlige Tyskland.

Deres lig blev fundet lørdag morgen, da en ansat fra hotellet åbnede døren til værelset med tre senge. I den ene af sengene lå manden og den 33-årige kvinde. De holdt hinanden i hånden og var begge blevet ramt af flere pile fra armbrøsten. Den 30-årige kvinde lå på gulvet og var blevet ramt af en enkel pil fra armbrøsten. 

I løbet af lørdagen fandt politiet to armbrøster på hotellet. Senere fortalte de, at de havde fundet endnu en armbrøst, der ikke havde været brugt, på hotelværelset. 

Politiet har ikke afsløret noget om, hvem de to kvinder i den 30-åriges lejlighed er. Det fremgår heller ikke ud fra politiets oplysninger, om kvinderne ligeledes er blevet skudt med en armbrøst. Politiet er dog naturligvis ved at undersøge, hvad deres forbindelse er til de tre dræbte på hotellet. 

I forhold til affyringen af armbrøsten på hotellet har politiet fortalt, at de ikke regner med, at der er nogen udenforstående involverede. Det fortæller talsmand for politiet Stefan Gaisbauer. Hvordan situationen hænger sammen, har de dog ikke offentliggjort endnu. 

Armbrøster bliver af mange anset for at være et middelalder- og fantasyvåben. I Tyskland er det dog lovligt for alle over 18 år at købe våbnet. 

Kilde: dr.dk

Flere Nyheder